Gl. Jacobsvej 1
9490 Pandrup

Villa på 123 m2
kr. 2.495.000,-
Se mere om boligen
Åbent hus
med tilmelding
21
Apr
28
Apr
05
Maj
Søndag d. 21/04
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 28/04
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 05/05
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
  • Plantegning
  • Billeder
  • Kort
marker-primary

Overblik

Type
Villa
Udbudsform
Salg
Kontant
2.495.000
Udbetaling
125.000
Ejerudgift pr. md.
2.607
Brt./Nt. eksl. ejerudgift
14.332 / 11.357
Tjek boliglån
Sagsnummer
9000-0599
Byggeår
1890/2020
Rum
4
Plan
1
Energimærke
A2010
Boligareal
123 m2
Grundareal
2929 m2
Garage
27 m2
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler Køberkartotek
GAMLE JACOBS BONDEHUS

UNKIT OG SPÆNDENDE LIEBHAVERI

 
OMRÅDET

Det er ikke tilfældigt, at man får en god placering på Gl. Jacobsvej 1 - for det er gamle Jacob selv som byggede bondehuset i tidernes morgen. Jacob byggede bondehuset til sin familie, og deres fem får. Her spillede husets placering en central rolle. Med kort afstand til vandet, så var det en strategisk god placering, da det var, og stadigvæk er, nemt at komme ned til vandet. Desuden er der kort afstand til en af Danmarks bredeste sandstrande, som er berømt for sin enestående herlighedsværdi. Derudover byder området både på klassiske kulturelle såvel som kulinariske oplevelser.

I kan derfor roligt pakke picnickurven, strandtæppet og håndklædet ind i bilen, og tage en kort tur ned til stranden, eller gå på opdagelse i området. Der er nem adgang til den mere berømte stand i Blokhus, men har man behov for en mere afslappet hverdag, får man den samme strandkvalitet i Rødhus, blot med færre turister. Gør dig selv en tjeneste, og invester ikke kun for en bedre levemåde, men invester også i de mange oplevelser som hører med til en placering som denne.

EJENDOMMEN

Selve boligen bestemmer man selv om man vil benytte til helårsbolig eller som fritidshus - ligeledes er man pt. sikret en fredelig hverdag, da matrikel 90u, som grunden er udstykket fra, er fredet. Man er derfor sikret gennem den nuværende lokalplan, at man ikke får en uventet nabo, og udsigten forbliver derfor urørt.

Boligen er fra år 1890, og senere til-/ombygget i 2020, hvor man har totalrenoveret hele huset indvendigt.
 
Man har ikke sparet på boligkvaliteten, og det ser man hurtigt når man går ned i detaljen. Der er installeret gulvvarme i hele beboelsen, og man har klargjort til at dette kan føres videre ind i husets garage. Derudover har man lagt skibsplanker på gulvet, som står flot i kontrast til de rå murstensvægge, og den vidunderlige stil som huset har. Man får desuden et speciallavet emfang af messing og kobber, SMEG-komfur med ovn, SMEG køle- fryseskab og SMEG-opvaskemaskine. Badeværelset fremstår med en idyllisk sommerhuscharme, med en speciallavet håndvask, samt mosaiksten i flerfarvede nuancer. Derudover skal man bemærke de gennemgående gulve uden lister, som færdiggør den røde tråd, så man er sikret aldrig at støde sin tå.
 
Boligen har et utrolig flot energimærke A2010, hvilket man sjældent ser på huse som dette, hvilket kun underbygger det flotte bygningsværk.

GAMLE JACOBS BONDEHUS
Indretningen

Velkommen hjem

Du ankommer til husets indgang, hvorfra du frit kan se udover landskabet grundet husets ekstravagante bevaringsværdige forhold.

Du træder indenfor i husets rummelige entré, hvor du hurtigt får en hyggelig og rolig fornemmelse i maven. Huset er utroligt charmerende, med sin klassiske landlige stil, de åbne rum, og husets kombinering af den moderne verden, og gamle Jacobs oprindelige idéer der bekræfter at man har fundet Rødhus' hemmelige skat. I forlængelse af entréen er både en hyggelig lille krog, som de nuværende ejere benytter som tv-stue, en spisestue med god plads til familien samt et større spisebord, og et lækkert køkken med udsigt over klitterne.
 
Videre gennem huset har du adgang til husets tilbygning. Her har man opført et badeværelse med direkte adgang til husets walk-in, så hverdagen bliver nemmere. Walk-in værelset kan desuden også indrettes som et værelse, såfremt man har behov for dette. Videre gennem huset har man to gode værelser.
 
Afslutningsvist har man adgang til husets garage, som kan indrettes efter eget behov.
 
Husets 1. sal er ubenyttet, men er klargjort til en fremtidig ejer. Her får man en 1. sal med ca. 2 meter i højden, og meget plads til enten hobbyrum, opbevaring eller noget helt tredje. 1. salen er opdelt i to rum.

Velkommen hjem
Udenfor

HAVEN

Langs vejen er der lagt kampesten, som bidrager til den romantiske stemning i området. Man har god plads til at parkere bilen, med en større indkørsel af grus, og ens gæster skal ikke slås om at komme til.
 
Derudover er der et rigt væld af naturoplevelser med en placering som denne.
 
Med en stor naturgrund, et rigt dyreliv, og det brusende vesterhav i baggrunden kan man ikke andet end at blive forelsket i denne ejendom.

HAVEN
Michael Steinmann Calundan

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål til boligen

Michael Steinmann Calundan
Daglig leder & Ejendomsmægler
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt