Gl. Jacobsvej 1
9490 Pandrup

Sommerhus på 123 m2
2.695.000
Se mere om boligen
Gl. Jacobsvej 1
Gl. Jacobsvej 1
Gl. Jacobsvej 1
Gl. Jacobsvej 1
Gl. Jacobsvej 1
Gl. Jacobsvej 1
Gl. Jacobsvej 1
Gl. Jacobsvej 1
Gl. Jacobsvej 1
Gl. Jacobsvej 1
Gl. Jacobsvej 1
Gl. Jacobsvej 1
Gl. Jacobsvej 1
Gl. Jacobsvej 1
Gl. Jacobsvej 1
Gl. Jacobsvej 1
Gl. Jacobsvej 1
Gl. Jacobsvej 1
Gl. Jacobsvej 1
Gl. Jacobsvej 1
Gl. Jacobsvej 1
Gl. Jacobsvej 1
Gl. Jacobsvej 1
Gl. Jacobsvej 1
Gl. Jacobsvej 1
Gl. Jacobsvej 1
Gl. Jacobsvej 1
  • Plantegning
  • Billeder
  • Kort
marker-primary

Overblik

Type
Sommerhus
Udbudsform
Salg
Kontant
2.695.000
Udbetaling
135.000
Ejerudgift pr. md.
2.555
Brt./Nt. eksl. ejerudgift
12.901 / 10.393
Tjek boliglån
Sagsnummer
9000-0599
Byggeår
1890/2020
Rum
4
Plan
1
Energimærke
A2010
Boligareal
123 m2
Grundareal
2929 m2
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
GAMLE JACOBS BONDEHUS

UNKIT OG SPÆNENDE LIEBHAVERI

OMRÅDET
Det er ikke tilfældigt at man får en god placering på Gl. Jacobsvej 1 - for det er gamle Jacob selv som byggede bondehuset i tidernes morgen. Jacob byggede bondehuset til sin familie, og deres fem får. Her spillede husets placering en central rolle. Med kort afstand til vandet, så var det en strategisk god placering, da det var, og stadigvæk er, nemmere komme ned til vandet. Desuden er der kort afstand til en af Danmarks bredeste sandstrande, som er berømt for sin enestående herlighedsværdi. Derudover byder området både på klassiske kulturelle såvel som kulinariske oplevelser.

I kan derfor roligt pakke picnickurven, strandtæppet og håndklædet ind i bilen, og tage en kort tur ned til stranden, eller gå på opdagelse i området. Der er nem adgang til den mere berømte stand i Blokhus, men har man behov for en mere afslappet hverdag, får man den samme strandkvalitet i Rødhus, blot med færre turister. Gør dig selv en tjeneste, og invester ikke kun for en bedre levemåde, men invester også i de mange oplevelser som hører med til en placering som denne.


EJENDOMMEN
Selve boligen bestemmer man selv om man vil benytte til helårs eller fritidshus - ligeledes er man pt. sikret en fredelig hverdag, da matrikel 90u, som grunden er udstykket fra, er fredet. Man er derfor sikret gennem den nuværende lokalplan, at man ikke får en uventet nabo, og udsigten forbliver derfor urørt.

Boligen er fra år 1890, og senere til-/ombygget i 2020, hvor man har totalrenoveret hele huset indvendigt.

Man har ikke sparet på boligkvaliteten, og det ser man hurtigt når man går ned i detaljen. Der er installeret gulvvarme i hele beboelsen, og man har klargjort til dette kan føres videre ind i huset garage. Derudover har man lagt skibsplanker i gulvet, som står flot i kontrast til de rå murstensvægge, og den vidunderlige stil som huset fabrikater formår at gennemføre som prikken over i'et. Man får et speciallavet emfang af messing og kobber, SMEG-komfur, ovn, køleskab, fryser og opvaskemaskine. Badeværelset fremstår med en idyllisk sommerhuscharme, med en speciallavet håndvask, samt mosaiksten i flerfarvede nuancer. Derudover skal man bemærke de gennemgående gulve uden lister, som færdiggør den røde tråd, så man er sikret aldrig at støde sin tå.

Boligen har et utrolig flot energimærke A2010, hvilket man sjældent ser på huse som dette, hvilket kun underbygger det flotte bygningsværk.

Indretningen

Velkommen hjem

Du ankommer til husets indgang, hvor du frit kan se udover landskabet grundet huset ekstravagante bevaringsværdige forhold. Du træder indenfor i husets rummelige entre, hvor du hurtigt får en hyggelig fornemmelse i maven. Huset er utroligt charmerende, med sin klassiske stil, de åbne rum, og husets kombinering af den moderne verden, og gamle Jacobs oprindelige idéer bekræfter at man har fundet Rødhus' hemmelige skat. I forlængelse af entréen er både en hyggelig lille krog, som de nuværende ejere benytter som tv-stue, en spisestue med god plads til familien samt et større spisebord, og et lækkert køkken med udsigt over klitterne. Videre gennem huset har du adgang til husets tilbygning. Her har man opført et badeværelse med direkte adgang til husets walk-in, så hverdagen bliver nemmere. Walk-in værelset kan desuden også indrettes som et værelse, såfremt man har behov for et mere. Videre gennem huset har man to gode værelser. Afslutningsvist har man adgang til husets garage, som kan anrettes efter eget behov.

Husets første sal er ubenyttet, men er klargjort til en fremtidig ejer. Her får man en 1. Sal med ca. 2 meter i højden, og meget plads til enten et større værelse, hobbyrum eller noget helt tredje. Første sal er opdelt til to rum.

Udenfor

HAVEN

Langs vejen er der lagt kampesten, som bidrager til den romantiske stemning i området. Man har god plads til at holde bilen, med en større indkørsel af grus, og ens gæster skal ikke slås om at komme til. Derudover er der et rigt væld af naturoplevelser med en placering som denne. Med en stor naturgrund, et rigt dyreliv, og det brusende Vesterhav i baggrunden kan man ikke andet end at blive forelsket.

Mikkel Madsen

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål til boligen

Mikkel Madsen
Aalborg
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen med den ønskede dato, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt