Byageren 4
9400 Nørresundby

Villa på 135 m2
2.500.000
Se mere om boligen
Byageren 4
Byageren 4
Byageren 4
Byageren 4
Byageren 4
Byageren 4
Byageren 4
Byageren 4
Byageren 4
Byageren 4
Byageren 4
Byageren 4
Byageren 4
Byageren 4
Byageren 4
Byageren 4
Byageren 4
Byageren 4
Byageren 4
Byageren 4
Byageren 4
Byageren 4
Byageren 4
Byageren 4
Byageren 4
Byageren 4
Byageren 4
Byageren 4
Byageren 4
Byageren 4
Byageren 4
Byageren 4
Byageren 4
Byageren 4
Byageren 4
Byageren 4
  • Plantegning
  • Billeder
  • Video
  • Kort
play
marker-primary

Overblik

Type
Villa
Udbudsform
Salg
Kontant
2.500.000
Udbetaling
180.000
Ejerudgift pr. md.
5.467
Brt./Nt. eksl. ejerudgift
5.467 / 5.467
Tjek boliglån
Sagsnummer
9000-200001
Byggeår
1962/2017
Rum
4
Plan
1
Energimærke
C
Boligareal
135 m2
Grundareal
860 m2
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler

TOTAL RENOVERET 1-PLANS VILLA I HØJ KVALITET PÅ BLIND VEJ

OMRÅDET
En skøn placering nær Limfjorden og Lindholm Strandpark med nem adgang til Aalborg via Kulturbroen. Der er også kort afstand til både dagligvarebutikker, offentlig transport og Nørresundby centrum. Børnepasningsmuligheder og gode skoler lige rundt om hjørnet og via. Forbindelsesvejen har du let adgang til motorvejsnettet E45 og E39.

EJENDOMMEN
Boligen er beliggende på blind vej og er oprindelig opført i år 1962, men er fra år 2017 og frem til år 2020 blevet total renoveret både udvendigt og indvendigt. Du får en fuldmuret bolig med pudset grå facade og sorte vinduer fra Velfac med "New York"-looket. Materialer på huset er særligt udvalgt, således det kræver minimal vedligeholdelse. Det flotte energimærke XX, giver et lav forbrug.

Indretningen

Velkommen hjem

Du får den helt rigtige følelse, så snart du træder ind ad døren på Byageren 4 - en følelse af hjem med sans for høj kvalitet og detajle! Du træder indenfor i en velindrettet entré med loft til kip, som giver en fantastisk rumfornemmelse. Der er plads til overtøj og sko, og samtidig er der også lavet plads til vaskemaskine og tørretumbler, uden det kommer til at virke småt. Videre fra entréen bevæger du dig ind i det store flotte køkken al-rum med direkte adgang til den flotte syd-vest-vendt terrasse i niveau. Køkkenet er et Kvik køkken og er fra år 2017. Bordpladen, som rejser sig fra gulvet, er lavet i microcement, hvilket giver et helt fantastisk sammenspil med de hvide elementer og de flotte klikker i gulvet. Et lille trin ned og videre til den imponerede og hyggelig stue, hvor der er Philips hue indlagt langs kanten mellem loft og væg, hvilket giver en helt fantastisk og hyggelig belysning i de sene aftenstimer. De flotte gulvklinker er gennemgående fra entré til køkken og videre til stuen, samt på badeværelset, og med epoxy fugen, som er lagt imellem fliserne, skal du ikke bekymre dig om beskidte fuger med tiden. De forbliver flotte i lang tid. Der er gulvvarme i rummene med klinker.

Den gennemgående kvalitet og sans for detajle er også at finde i værelserne, hvor du får et stort og rummelig soveværelse med adgang til dejlig flisebelagt terrasse, hvor du kan nyde morgensolen. Et mindre værelse, som i dag bruges til walk-in, men også kan laves om til et børneværelse støder op til soveværelset, hvilket især er praktisk, hvis du har mindre børn. I modsatte ende finder du et stort værelse med et væld af indretningsmuligheder. Husets badeværelse har også Philips hue installeret, som om aftenen/natten kan give et mere behageligt lys for øjnene. Badeværelset er, som resten af boligen, lavet i høj kvalitet i samme materialer, som resten af huset.

Søger du en bolig, som ikke er som alle andre - så er denne liebhaver et rigtigt godt bud. Ønsker du carport eller garage (med eller uden gulvvarme) kan sælger sørger for dette mod en betaling.

Sjældent udbudt ejendom med fantastisk beliggenhed - book din fremvisning allerede i dag.

Udenfor

HAVEN

En lille oase med uden gener fra naboen.

Her får du to terrasser, den ene med morgensol, hvor du har adgang fra soveværelset, og den primær syd-vest-vendte terrasse med adgang direkte fra køkken al-rummet. Der er anlagt flere naturomårder rundt langs græsplænen, hvilket giver liv i haven og den er nem at holde. Det lille legehus bliver i dag brugt som opbevaring til diverse haveredskaber.

Kenneth Laustsen

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål til boligen

Kenneth Laustsen
Indehaver & ejendomsmægler
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen med den ønskede dato, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt