Tobisvej 6
9300 Sæby

Fritidsbolig på 76 m2
kr. 995.000,-
Se mere om boligen
Åbent hus
med tilmelding
26
Maj
02
Jun
09
Jun
Søndag d. 26/05
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 02/06
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 09/06
kl. 12:00 - 16:00
Tilmeld
  • Plantegning
  • Billeder
  • Video
  • Kort
play
marker-primary
Købsaftale underskrevet

Overblik

Type
Fritidsbolig
Udbudsform
Salg
Kontant
995.000
Udbetaling
50.000
Ejerudgift pr. md.
963
Brt./Nt. eksl. ejerudgift
5.981 / 4.700
Tjek boliglån
Sagsnummer
1840000209
Byggeår
1989/2000
Rum
3
Plan
1
Boligareal
76 m2
Grundareal
5175 m2
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler Køberkartotek
FREDFYLDT BELIGGENHED VED LYNGSÅ STRAND

LYNGSÅ - CHARMERENDE BJÆLKEHUS I ROLIGE OG NATURSKØNNE OMGIVELSER

 
OMRÅDET

Lyngså er et ideelt feriested for familien der gerne vil bo i fredelige og naturrige omgivelser. Sommerhusområdet ved Lyngså er præget af en særdeles skøn natur og en børnevenlig sandstrand. Fra dette sommerhus er der kun 1,5 km til du står med fødderne i vandkanten, og er du til gåture og oplevelser i naturen, så ligger det rekreative område ” Professorens Plantage” kun 1 km væk. Her kan du bl.a. gå en dejlig tur på stierne, og udover det er der fine shelters som frit kan benyttes. Fra sommerhuset er der kun 10 km til Sæby centrum og skal du en tur til Aalborg er der ca. 45 min. kørsel.

EJENDOMMEN

Sommerhuset, der er opført af nuværende ejer i 1989, er på 76 gode m² og er beliggende på en skøn 5.175 m² stor skovbevokset naturgrund. Sommerhuset er et solidt fuldtømmer bjælkehus opført med østrigsk alpefyr og med et flot tørvetag der er rigtig god for sin isoleringsevne og ikke mindst for biodiversiteten på og omkring sommerhuset. I 2006 er badeværelset tilbygget, og i 2207 er der tilbygget et stort soveværelse - begge tilbygninger er opført i lærketræsprofil. Sommerhuset har et rigtigt hyggeligt køkken/alrum, 2 gode værelser, fordelingsgang, bryggers/vaskerum og badeværelse.

FREDFYLDT BELIGGENHED VED LYNGSÅ STRAND
Indretningen

Velkommen hjem

Velkommen indenfor i dette skønne sommerhus. Det første man møder, når man træder ind i sommerhuset fra den overdækkede træterrasse, er et mindre vindfang hvor man har plads til at afsætte sko og jakker. Herefter bliver man budt velkommen af den store stue med loft til kip. I stuen er der flere gode hyggekroge, og brændeovnen sørger for en skøn varme og hygge til rummet. Fra stuen er der desuden udgang til en østvendt overdækket terrasse. Husets køkken, hvorfra der er udgang til haven, ligger i åben forbindelse til stuen. Husets 2 soveværelser ligger også i forbindelse med stuen og fra det store soveværelse er der udgang til haven. I bryggerset er der god plads til bl.a. vaskemaskine, tørretumbler og herfra er der adgang til badeværelset som har håndvask, toilet og bruser.

Velkommen hjem
Udenfor

UDEOMRÅDE

Den store 5.175 m² skovbevokset naturgrund byder på et helt fantastisk naturmiljø, med et minimum af vedligeholdelse. De høje træer der omkranser grunden, og skovbunden der er udpræget på hele grunden, giver fornemmelsen af at bo midt i skoven. Man kan desuden nyde et rigt dyreliv på grunden hvor bl.a. fugle, egern og rådyr nærmest dagligt kommer på besøg. Det er med andre ord et område hvor naturen og biodiversiteten er i højsædet. Det er alt sammen med til at bidrage til en skøn og fredfyldt oase hvor der er masser af plads til fordybelse og afslapning.

UDEOMRÅDE
Michael Steinmann Calundan

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål til boligen

Michael Steinmann Calundan
Daglig leder & Ejendomsmægler
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt