DIGITALCUE

Proaktiv markedsføring
Når boligen skal vises frem

Sælg din bolig hurtigere med DIGITALCUE

Når du skal sælge din bolig, er det vigtigste at blive set. Det gør den med DigitalCUE – markedets måske mest effektive boligannoncering på sociale medier. Her er du og din bolig sikret maksimal synlighed, så potentielle købere nemt kan finde din bolig.

Med DigitalCUE oplever vores sælgere:

 

  • op til 41 % hurtigere salg
  • op til 39 % mindre afslag i prisen
  • op til 85 % flere fremvisninger

 

Sagt med andre ord; DIGITALCUE er din garanti for, at din bolig bliver set af flest mulige købere.

VALGET ER DIT

DIGITALCUE

Med DigitalCUE får du måske byens bedste markedsføring af din bolig. Det er vigtigt at have den rigtige digitale markedsføring, da køberne er online. Med DigitalCUE får du en skræddersyet markedsføring til dit boligsalg. Din bolig bliver præsenteret for potentielle købere, og vores analyserobot optimerer de digitale annoncer 24 timer i døgnet. Med DigitalCUE kan du få din bolig markedsført på et utallige online platforme. Din bolig vil blive vist på jyskmægler.dk og Boligsiden, der er Danmarks største boligsites. Derudover kan dine annoncer vist på nogle af de største mediesites i Danmark som bl.a. Politiken, Berlingske, Jyllands-Posten, BT, DMI og TV 2, samt selvfølgelig på Instagram og Facebook.

DigitalCUE ECO
Din bolig bliver vist på relevante digitale platforme, herunder Facebook og Instagram. Dette kan være med til at kickstarte dit boligsalg, og derved kan du opnå en bedre salgspris.
Op til 47.000 visninger.

DigitalCUE SILVER
Din bolig bliver vist på relevante digitale platforme, herunder Facebook, og Instagram. Dette kan være med til at skabe stor volumen og øge aktiviteten omkring dit boligsalg, og derved kan du opnå et hurtigere salg til en bedre pris.
Op til 107.000 visninger.

DigitalCUE GOLD
Annoncerer din bolig på en helt ny måde. Videoannoncering skaber større interesse og fanger købernes opmærksomhed – dette kan du med DIGITALCUE GOLD. Din bolig vist på flere relevante digitale platforme; Facebook, Instagram, Google Banner, Youtube med flere. Med et mix af billeder og video skabes der betydeligt opmærksomhed omkring dit boligsalg på flere relevante digitale platforme, og derved kan du opnå en bedre salgspris.
Op til 250.000 visninger.

Med andre ord sikrer DigitalCUE, at du får maksimal synlighed på nettet, dér hvor dine potentielle købere er. Det sikrer dig den størst mulige synlighed, så du kan få et hurtigere salg til den bedste pris.

Din lokale ejendomsmægler

Vil du høre mere?

Er du interesseret i at høre mere omkring DIGITALCUE, og hvad dette kan gøre for dit boligsalg, eller overvejer du at sætte din bolig til salg, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at give dig professionel rådgivning, og fortælle dig meget mere om, hvad DIGITALCUE kan gøre for dig og dit boligsalg.

Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt