Ejendomsmægler i Blokhus og Vestkysten

Ejendomsmægler i Blokhus og Vestkysten

Du vil gerne sælge din bolig eller fritidsbolig i Blokhus. Nu leder du efter en ejendomsmægler i Blokhus eller i Jammerbugt området. Det er ikke tilfældigt, at du har fundet frem til vores hjemmeside. Jysk Mægler er en ejendomsmægler i Blokhus, der også betjener vores kunder i Løkken, Pandrup, Aabybro, Lønstrup og resten af Vestkysten. Du kan let bestille en gratis salgsvurdering hos os. Vi skal nok sende en mægler, der har ekspertise i netop den type bolig, du gerne vil sætte til salg.

Hos Jysk Mægler ved vi, at din bolig skal have en masse eksponering, så potentielle købere får mulighed for at se din bolig mange gange. Vores digitale platform er i en klasse for sig, fordi den ikke er en pakkeløsning, men en del af en målrettet markedsføringsindsats, som er tilpasset dine ønsker og behov. Sådan sørger vi for, at din bolig ikke går i glemmebogen. Som ejendomsmægler i Blokhus og Vestkysten har vi stor erfaring med at annoncere til købere, der drømmer om en bolig i Blokhus eller andre steder på Vestkysten.

En ejendomsmægler i Blokhus, der forstår dig

Hos Jysk Mægler har vi fuld forståelse for, at du med jævnt mellemrum vil informeres om, hvordan salgsprocessen skrider frem. For os er det ekstrem vigtigt, at du føler dig tryg og hørt. Mange tror, at hvis de vælger en stor ejendomsmægler i Blokhus, så er de per automatik i gode hænder. Men så opdager de, at de bare er blevet en del af en upersonlig salgsmaskine, hvor man ikke tager hensyn til deres behov. Sådan er det slet ikke hos os. Du kan altid forvente en professionel og personlig service. Vi knytter én mægler til din bolig, som sørger for alle fremvisninger og kontakter dig regelmæssigt.

Liggetiden i det område, hvor boligen er, har selvfølgelig en vis betydning for, hvor hurtigt din bolig bliver solgt. Men vi arbejder benhårdt på at reducere din boligs liggetid til et minimum. Det har altid lykkedes os at få solgt boliger på kortere tid end den gennemsnitlige liggetid. Derfor er vi det oplagte valg, når du skal have sat din bolig til salg.

Kontakt Jysk Mægler i dag på tlf.:+45 3939 9000 og bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Du må også gerne skrive til os på mail: info@jyskmaegler.dk

Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt