Ejendomsmæglersalær

Ejendomsmæglersalær

Skarpt ejendomsmæglersalær

Du står i den situation, at du skal sætte din bolig eller anden ejendom til salg. Nu spekulerer du på, hvor meget i ejendomsmæglersalær skal du betale. Det er forståeligt nok, at du gør dig sådan nogle tanker. Ejendomsmæglersalær kan gå hen og blive den største udgift, når du skal sælge din bolig. Hos Jysk Mægler kan vi forsikre dig om, at du får valuta for pengene, når du vælger vores serviceydelser. Ganske vist tager vi ejendomsmæglersalær, som det er kutyme på boligmarkedet. Men som du nok ved, så kan det gennemsnitlige ejendomsmæglersalær variere fra ejendomsmægler til ejendomsmægler. Den service, vi yder vores kunder, langt opvejer, hvad de betaler i mæglersalær, fordi vores priser er konkurrencedygtige.

Hos Jysk Mægler har vi fuld forståelse for, at du ikke har råd til at betale en formue i mæglersalær. Derfor er vi meget opmærksomme på din situation og dine forventninger. Så du behøver ikke at holde dig tilbage fra at benytte dig af vores serviceydelser, bare fordi du er bekymret for salæret.

Jysk Mægler tilbyder forskellige salgsmodeller – Skuffesalg/diskret salg, online salg og håndtering af papirarbejdet hvis du som sælger allerede har en køber på hånden. Vi prismatcher altid salæret hos en anden mægler, således du sikrer dig den bedste præsentation af din bolig til billigste penge.

Der er andre salgsmuligheder, som du kan benytte dig af. Du kan lade os stå for hele handlen af din bolig. Hvis liggetiden er længere end seks måneder, så kan det være, at du gerne vil hæfte for den nødvendige markedsføring af boligen. Det kan være mere økonomisk for dig. Og sidst men ikke mindst kan du vælge at sælge din nuværende bolig med vores hjælp og købe din næste. Det kan være en fordel, fordi du får aktiv sparring i din boligsøgning og rådgivning om dit kommende boligkøb. Mulighederne er mange, men du bestemmer, hvad der giver mest mening for dig.

Kontakt Jysk Mægler i dag på tlf.:+45 3939 9000 og bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Du må også gerne skrive til os på mail: info@jyskmaegler.dk

Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt