Gratis salgsvurdering i Aalborg og resten af Nordjylland

Gratis salgsvurdering i Aalborg og resten af Nordjylland

Grundig og gratis salgsvurdering i Aalborg

Du har sikkert gjort dig mange overvejelser. Du har allerede kigget på boligmarkedet. Du ved måske, hvordan liggetiden i dit område ser ud. Vi er glade for, at du er kommet ind på vores hjemmeside. Nu kan vi fortælle dig, at Jysk Mægler tilbyder gratis salgsvurdering i Aalborg og resten af Nordjylland. Der er selvfølgelig mange ting, man skal have styr på, når boligen skal sælges. Men en gratis salgsvurdering behøver ikke at være noget, der giver dig besvær. Tværtimod. En gratis salgsvurdering er en et uforpligtende tilbud til vores potentielle kunder i Aalborg og resten af Nordjylland.

Det siger sig selv, at en retvisende salgsvurdering kan være afgørende for, om du vælger at sætte din bolig til salg eller ej. Derfor giver det god mening, at du bestiller en gratis salgsvurdering hos en ejendomsmægler, der har kendskab til lokalområdet. Det har vi hos Jysk Mægler. I tidens løb har vi hjulpet utallige kunder med at vurdere deres boliger ud fra boligens beliggenhed og efterspørgslen på boligmarkedet. Der er selvfølgelig andre faktorer, som vi tager med, når vi foretager en vurdering af din bolig eller ejendom.

Når du bestiller en salgsvurdering hos os, så kigger vi på alle de forhold, der kan påvirke salgsprisen på din bolig. Som sagt kigger vi på boligens beliggenhed og efterspørgslen på boligmarkedet. Men vi evaluerer også din boligs størrelse, indretning og stand. Boligtypen har også betydning for, hvad salgsprisen bliver.

Ved vurderingen kommer en af vores ejendomsmægler ud til dig og går boligen grundigt igennem sammen med dig. Udbudsprisen fastslår mægleren ved hjælp af forskellige dokumenter. Det kan fx være: BBR-ejermeddelelse, kontrolkode til realkreditlånet, oversigt over restgæld i ejendommen eller pantebreve. På den måde får mægleren indblik i alle de forhold, der betydning for udbudsprisen. Men vi gør mere. I dialog med dig afstemmer vi også dine forventninger og et eventuelt salgsforløb. Vi udarbejder et salgsbudget for dig, hvor dit økonomiske udbytte ved salget fremgår. Som du kan se, så er vores salgsvurdering meget grundig.

Kontakt Jysk Mægler i dag på tlf.:+45 3939 9000 og bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Du må også gerne skrive til os på mail: info@jyskmaegler.dk

Bestil Salgsvurdering

Udfyld formularen med den ønskede dato, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vælg venligst en dato
Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt
Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen med den ønskede dato, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt