Køberrådgivning – professionel og pålidelig

Køberrådgivning – professionel og pålidelig

Køberrådgivning, der gør dig tryg

Hos Jysk Mægler har vi specialiseret os i at markedsføre og sælge boliger på rekordtid. Men det kan være, at det, du har brug for, er køberrådgivning med hensyn til boligkøb. En køberrådgiver er boligkøberens forhandler og rådgiver. Køberrådgivning ved huskøb har til formål at få den bedst mulige bolig til den bedst mulige pris. Køberrådgiverens rolle er at håndtere alle de praktiske og juridiske processer, der indgår i købet af boligen.

God køberrådgivning er din garanti for, at tilsyneladende små detaljer ikke bliver overset. Det kunne nemlig have stor betydning for bolighandlen og andre forhold. Vi rådgiver udelukkende boligkøberen under hele forløb. Det vil altså sige, at vi får forhandlet prisen på plads ved købet og gennemfører den juridiske sagsbehandling, som er nødvendigt for at afslutte en bolighandel. Hvis du vælger vores serviceydelser fra start, så kan vi finde drømmeboligen for dig, besigtige den og foretage en købsvurdering for at sikre den bedste pris. Det kan betyde en prisnedslag til din fordel.

Huskøb eller boligkøb indebærer, at man holder styr på mange ting. Efter at medierne har afsløret, at der mange gange findes alvorlige fejl i tilstandsrapporter, så er der mange boligkøbere, der føler sig usikre. Skjulte skader, som ikke fremgår af tilstandsrapporten, kan forringe ens mulighed for at få forsikringsselskaberne til at dække dem. Det kan gå hen og blive en dyr omgang. Jysk Mægler kan hjælpe dig til at opnå de bedst mulige vilkår, når den rette bolig er fundet.

Vores allervigtigste mål er at beskytte dine interesser. Vi ved, hvor dyrt det kan være at underskrive en salgskontrakt, hvis man ikke har sat sig ind i alle de detaljer, som et boligkøb omfatter. Vores køberrådgivning har til formål at fjerne alle dine bekymringer. Vi undersøger tingene grundigt, så du ikke behøver at blive nervøs over skjulte skader, som den der udarbejdede tilstandsrapporten har overset eller nedprioriteret. Det er jo din tryghed, det handler om.

Kontakt Jysk Mægler i dag på tlf.:+45 3939 9000 og bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Du må også gerne skrive til os på mail: info@jyskmaegler.dk

Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt