Om Jysk Mægler

Om os
VELKOMMEN HJEM

Hvem er JYSK MÆGLER?

Det hele startede med Kenneth Laustsen, indehaver og ejendomsmægler, hvis ambition er at give kunderne bedre kvalitet, højere service og mere markedsføring for færre penge. Det startede JYSK MÆGLER, og er blevet taget rigtigt godt i mod af det nordjyske folk.

Flere og flere kan se fordelen ved at vælge JYSK MÆGLER, når boligen skal sælges, da vi har købere på tværs af hele Nordjylland. Vi er ikke som lokale mæglere begrænset til en by eller et mindre område. Det er en stor fordel for vores kunder, da købere i dag ikke altid søger i et bestemt område, men er mere åbent over for at se på alternativer, og hvad man kan få for pengene andre steder.

Vores logo

Vi ville gerne have, at vores logo skulle sige alt om os, hvorfor logoet symbolisere et hus(tag) og et nøglehul. Nøglehullet er samtidig et symbol på et menneske, som vi har i vores centrum. Vi hjælper folk med at få tag over hovedet!

Hvorfor vælge Jysk Mægler til at sælge din bolig?

SAMARBEJDE

At sælge en bolig er et samarbejde mellem dig og mægleren, hvor god kommunikation er vejen til succes. Derfor påstår vi, at vi har landets bedste service og vil gå det ekstra for at lykkes med den opgave, som du har ansat os til. Kontakt os allerede i dag og lad os bevise, hvorfor du netop skal vælge Jysk Mægler, når du skal sætte din bolig til salg!

TRYGHED

Det er vigtigt, at du føler dig tryg og har en god mavefornemmelse under hele processen – hos Jysk Mægler arbejder vi professionelt og har en uformel omgangstone. Vi er tilgængelig det meste af døgnets 24 timer og er til rådighed, når du har tid – både aften og weekend.

PERSONLIGT

Når du vælger Jysk Mægler til at sælge din bolig, får du én mægler tilknyttet din bolig. Det er den mægler som tager sig af alle fremvisninger i hverdagene, og personen er også din direkte kontakt til Jysk Mægler. Vi tror på, at det giver køberne det bedst mulige indtryk af din bolig, og derved opnår du et hurtigere salg. Men Jysk Mægler er også et team – et stærkt team. Vi hjælper hinanden, så skulle din mægler blive forhindret, står andre klar til at tage over.

DIGITAL MARKEDSFØRING i en klasse for sig selv!

Vi tror på, at kunderne er online og den digitale verden kun bliver større. Vi laver ikke pakkeløsninger på markedsføringen, men i stedet analyserer og tilpasser vi markedsføringen til den gennemsnitlige liggetid for området – dermed opnår du og din bolig den bedst mulige digitale annoncering!

Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt