Intelligent online markedsføring

PREMIUM BANNER
Når boligen skal markedsføres

Intelligent markedsføring

Med Premium Banner får du et værktøj som markedsfører din bolig på en lang række hjemmesider på de store banner-reklamer, til de relevante målgrupper. Vores analyserobot er udviklet til at analysere, hvilke målgrupper der kunne være interesseret i at købe netop din ejendom. Premium Bannere er de reklamer, du typisk møder online i toppen og siden på bl.a. de store nyhedsmedier.

Analyserobotten baserer sig på en særlig algoritme, som gør at de helt rigtige kunder, får annoncer med din bolig. Dette gør at den vil få utroligt mange visninger til de helt rigtige kunder.

Jo flere som bliver eksponeret for din bolig, jo større er sandsynligheden for at den bliver solgt hurtigt, og til den rigtige kunde!

Den øgede digitalisering

Premium banner

Digitaliseringen har været med til at vi bruger internettet til flere og flere ting. Vi benytter os af internettet hver dag, på den ene eller anden måde. Derfor skal din bolig også markedsføres digitalt!

Langt de fleste danskere benytter sig af internettet hver dag, hvilket gør det til det oplagte sted at markedsføre din bolig. Vi kommer kun til at bruge internettet mere i fremtiden, derfor tror vi også at digital markedsføring er det rigtige valg for dig.

Vi er af den overbevisning at digital markedsføring er fremtiden. Premium Banner er løsningen til dig, der gerne vil have din bolig ud til de rette kunder, på en lang række hjemmesider – udenom de sociale medier.

Din lokale ejendomsmægler

Vil du høre mere?

Er du interesseret i at høre mere omkring Premium Banner, og hvad dette kan gøre for dit boligsalg, eller overvejer du at sætte din bolig til salg, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at give dig professionel rådgivning, og fortælle dig meget mere om, hvad Premium Banner kan gøre for dig og dit boligsalg.

Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt