Professionel boligvideo

Fang købers interesse med en fantastisk boligvideo
NÅR BOLIGEN SKAL PRÆSENTERES

VÆK KØBERENS APPETIT

De billeder der bliver taget af din bolig er yderst vigtige, når den skal sælges! Men endnu mere vigtigt er video af din bolig. Vi oplever at flere og flere købere har tiltendes til at fravælge en bolig, hvis den ikke har en boligvideo. Køber ønsker at se en kort og fangende video af købers kommende hjem, hvilket gør vores videoer endnu mere vigtige for dig, der skal sælge din bolig. Det er vigtigt, at du får den rigtige stemning og kvalitet med, som vækker køberens appetit. Dette sikrer vores professionelle fotografer.

Ved at fange den rette stemning af boligen, øger du din chance for at få den solgt. Vores fotograf tager professionelle videoklip med et højkvalitetskamera, hvilket gør at boligen fremstår knivskarpt, samtidig med en god efterbehandling, der sikrer den optimale boligvideo med det helt rigtige “touch” der fanger købers interesse.

Vores fotograf har flere års erfaring og ved nøjagtigt hvad der skal lægges vægt på, når der skal optages videoer af din bolig – både indvendigt og udvendigt.

Valget er dit

Basis, Premium eller Platin?

Fotografens arbejde er særligt vigtigt når det kommer til et boligsalg. Vi anbefaler derfor altid, at man får en professionel fotograf til at optage en video af ens bolig, før den skal sælges. Smartphonens kamera er blevet særdeles godt, men kan dog ikke sammenlignes med kvaliteten af et professionelt kamera.

Vi vil i samarbejde med fotografen sørge for, at din bolig fremstår på bedst mulig vis, både igennem video til de forskellige online platforme, men også på vores hjemmeside. Det er vores ypperste prioritet, at din bolig bliver præsenteret så flot som muligt.

Vi tilbyder følgende boligvideoer:

Basis
Består primært af billeder, der er sammensat

Premium
En professionel boligvideo sammensat på den helt rigtig måde, hvad angår video, lyd og klipning.

Platin
Når kun det bedste er godt nok. En professionel boligvideo inkl. brug af drone, der medvirker til en helt unik boligvideo.

Din lokale ejendomsmægler

Vil du høre mere?

Er du interesseret i at høre mere omkring vores professionelle boligvideo, og hvad disse kan gøre for dit boligsalg, eller overvejer du at sætte din bolig til salg, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at give dig professionel rådgivning, og fortælle dig meget mere om, hvad en professionel boligvideo kan gøre for dig og dit boligsalg.

Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt