Lad køber gå rundt i din bolig – hjemme fra dem selv

Virtuel fremvisning af din bolig
Køber har adgang til din bolig 24/7

Virtuel fremvisning – som at være der selv

Med Jysk Mægler Virtual Tour, der er en 3D-fremvisning fra din bolig, giver du køber et meget vigtigt redskab i deres beslutningsproces, og kan derfor sikre dig, at din bolig ikke bliver valgt fra – men i stedet valgt til.

Jysk Mægler Virtual Tour kan anvendes på mange måde, både som et markedsføringsredskab, hvor Virtual Tour kombineres med eksempelvis vores SoMe Premium. Dette sikrer dig og din bolig stor omtale, og giver større sandsynlighed for et godt salg. Jysk Mægler Virtual Tour er også et godt redskab, når køber skal snakke boligen igennem efter en fremvisning – det kan ofte betyde, at boligen ikke bliver fravalgt, men køber i stedet ønsker endnu en fremvisning, og derved er du tættere på et salg.

VALGET ER DIT, MEN

Vi anbefaler Virtual Tour

Som det perfekt slagsværktøj til eksempelvis liebhaveri, sommerhuset, eller hvis køberen potentielt kan komme langvejs fra eller måske fra udlandet, eksempelvis Norge, Sverige eller Tyskland.

Med Jysk Mægler Virtual Tour skaber du en wow-effekt for dit boligsalg, samtidig giver det køber en fornemmelse af at være tilstede i dit hjem – men blot fra egen bolig i hjemlige og trygge rammer. Dette er et stort plus for dit boligsalg, da køber allerede dér, får den hjemlige følelse.

Din lokale ejendomsmægler

Vil du høre mere?

Er du interesseret i at høre mere omkring Jysk Mægler Virtual Tour, og hvad dette kan gøre for dit boligsalg, eller overvejer du at sætte din bolig til salg, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at give dig professionel rådgivning, og fortælle dig meget mere om, hvad Virtual Tour kan gøre for dig og dit boligsalg.

Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt