Årestrupsvej 4, 1. mf.
9000 Aalborg

Ejerlejlighed på 43 m2
kr. 630.000,-
Se mere om boligen
Åbent hus
med tilmelding
04
Jun
11
Jun
18
Jun
Søndag d. 04/06
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 11/06
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
Søndag d. 18/06
kl. 10:00 - 16:00
Tilmeld
  • Plantegning
  • Billeder
  • Kort
marker-primary

Overblik

Type
Ejerlejlighed
Udbudsform
Salg
Kontant
630.000
Udbetaling
35.000
Ejerudgift pr. md.
1.619
Brt./Nt. eksl. ejerudgift
3.893 / 3.056
Tjek boliglån
Sagsnummer
1840000080
Byggeår
1967
Rum
1
Energimærke
C
Boligareal
43 m2
Grundareal
44668 m2
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler Køberkartotek
EN IDEEL SINGLE- / STUDIEBOLIG

EN AF 9000 AALBORGS BILLIGSTE LEJLIGHEDER

 
OMRÅDET

Du befinder dig på Årestrupsvej 4 i 9000 Aalborg. På denne adresse har du meget kort afstand til den lokale SPAR-købmand, og kun 15 minutter på cykel ud til Universitetskvarteret. Har man lyst til at komme væk fra storbyens larm, og nyde den danske natur, er der naturskønne områder nært såsom Signalbakken. Til Aalborg centrum er der knap 10 minutter på cykel eller med offentlig transport, som desuden er let tilgængeligt i området.
 
EJENDOMMEN

Ejendommen er opført i år 1967 af betonelementer, hvilket har en god effekt ift. bygningens lydisolering, hvilket bidrager til man kan være sig selv og nyde hverdagens ro og mag i fred i sin egen lejlighed. Lejligheden består af 43 m2, og har en rigtig god rumfordeling med en god opdeling af køkkenet, stuen, badeværelset og entréen. Til lejligheden medfølger der et pulterrum på 3m2.
Ejendommen har et flot energimærke C.

EN IDEEL SINGLE- / STUDIEBOLIG
Indretningen

Velkommen hjem

Du træder ind i en rummelig entre hvor der er plads til at stille sine sko og hænge jakken til side, eller i entréens indhak på venstre hånd, så man ikke går i disse til hverdag, som du ellers ville i en et værelses lejlighed. Fra entréen har du adgang til badeværelset som består af nyere elementer, og indeholder egen vaskemaskine. Fra entréen kan du ydermere gå ind i det veldisponerede opholdsrum med tre store og flotte vinduer, som giver en god naturlig belysning. Opholdsrummet har en rigtig god størrelse, og du har god plads til at benytte dette som både stue og soveværelse. Har du behov for en opdeling mellem stue og soveværelse kan du desuden se vores alternative plantegning.
Køkkenet ligger i delvis åben forbindelse med stuen, og det vil være ideelt med et spisebord i mellem forbindelsen. Køkkenet er fra HTH, og er adskilt af en væg der bidrager til en meget naturlig opdeling af lejligheden.

Velkommen hjem
Udenfor

GÅRDEN

På Årestrupsvej har du mulighed for at hygge med dine naboer eller venner på fællesarealerne hvor man bl.a. kan slappe af og nyde solen, lege med børnene, grille eller det helt fjerde. Fællesarealerne er meget velholdte, og fremstår meget flotte. I gårdområdet er der gode parkeringsforhold til både cyklen og bilen.

GÅRDEN
Mikkel Madsen

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål til boligen

Mikkel Madsen
Bestil fremvisning
Bestil salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Gratis Salgsvurdering
close-primary

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt